Engineers

Service

Systems

Om Engineers Service Systems

Totalleverandør til plastproducerende virksomheder

Vi er en førende leverandør til plastproducenter og er det ideelle valg for producenter, der søger totalløsninger eller dele. Med vores høje tekniske ekspertise og dyb forståelse for kundens behov kan vi håndtere en bred vifte af opgaver og levere komplette produktionslinjer. Vores omfattende sortiment af komponenter gør det nemt for producenter at finde alt, hvad de har brug for hos os. Vælg Engineers for alle dine plastbehov.

Vores målsætning

Engineers Service Systems' målsætning er at gøre hverdagen nem for dig. Vi er eksperter i at optimere dine løsninger, så du kan spare tid og penge og samtidig leve op til krav om at producere så miljørigtigt som muligt ift. recirkulering, bæredygtigt materiale og energioptimering uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er desuden med til at automatisere så meget som muligt hos dig, så det bliver ergonomisk rigtigt for medarbejderne.

Thomas Berggrein

Direktør/indehaver

Kundefokus

Træning af medarbejdere

Vi er grundige i vores tilgang til opgaven med øje for bedre løsninger for dig - om den indeholder mekaniske, tekniske eller elektroniske elementer. Vi ønsker at samarbejdet er en langvarig relation og vi ser derfor opgaven ud fra et langsigtet perspektiv, så du kan være sikker på at have fået den bedste løsning i dag, såvel som lang tid fremover.

Vi er med helt fra start, når der lægges langsigtede investeringsplaner, men vi er også med undervejs når der skal justeres i maskinrummet, for vi kender udstyret indefra såvel som udefra, hvilket er din sikkerhed for en optimal partner.

Hos Engineers Service Systems går vi op i at du selv kan være klædt på til at kunne betjene udstyret optimalt. Derfor tilbyder vi at træne de medarbejdere, der betjener udstyret, så de kan blive fortrolige med det.