Stor variation af

Blæsestøbemaskiner

Plastiblow

Blæsestøbning

Vores leverandør PLASTIBLOW er en af verdens førende leverandører af fuldelektriske blæsestøbemaskiner. De er specialister indenfor maskiner og udstyr til blæsestøbning af emballage og beholdere af enhver tænkelig form og størrelse op til 30 liters indhold.

Plastiblow’s særkende er høj ingeniørkunst, bl.a med flere patenter, der viser sans for enkel men solid konstruktion, resulterende i minimalt energiforbrug og lille footprint, frem for de mere massive, pladskrævende og energitunge løsninger.

ST Blowmoulding

Blæsestøbning

ST BlowMoulding designer og leverer ekstruderingsblæsestøbemaskiner dedikeret til industrielle applikationer. Siden 1980 - har de udviklet vores produkter efter kundernes behov.

Teknologisk viden, holdning til innovation og omsorg for detaljer er en af ST BlowMouldings styrker.

Et åbent og fleksibelt forhold til kunder har ført til, at virksomheden er partner for, og tilbyder ekspertise til de vigtigste globale aktører inden for industriel emballage, bilindustri og special opgaver.

SMF Maschinenfabrik
GmbH

Blæsestøbning

Vores primære aktiviteter er produktionen af ​​PET-blæsemaskiner, transportbånd, flaskeaftager samt levering af nøglefærdige løsninger til PET-påfyldningslinjer. SMF-maskiner kan anvendes til en bred vifte af produkter, der er velegnet til emballering fra 100 ml op til 20 liter og kan arbejde med kapacitet fra 2.000 til 34.000 flasker / t i 500 ml.

V
i ønsker at opbygge et tæt og dynamisk ”action-reaktion” forhold mellem os og vores kunder. Vi er altid åbne for udfordringerne og klar til at implementere nye løsninger.

Preven s.r.l

Blæsestøbning

Vores ekstruderingshoveder er designet til at garantere maksimal pålidelighed, ydeevne og holdbarhed under alle forhold.

Vores monolags hoveder er designet til at behandle mange plastmaterialer som: PE, PP, PC, PVC.

Vi designer og fremstiller multilagshoveder fra 2 til 6 lag (deco og coex). Under ekstruderingsfasen kan vi bruge genbrugsplast i stedet for virgin i en mellemlang / lang periode. Dette giver en besparelse med hensyn til ressourcer, og det hjælper til med at beskytte miljøet.